Saturday, 8 October 2011

KAUNTER JUALAN GIFFRARINE DI KARNIVAL HALAL UITM, S.ALAM.

Suasana Booth jualan di karnival halal, utim s.alam 

 Wakil Stokis kita Ila sedang memberikan penerangan kepada pelanggan yang berminat dengan produk Giffarine.. Terima kasih, kepada staff  stokis s.alam, ila dan ikin kerana  membantu group kami sepanjang 3 hari di karnival..

 Ada banyak barang keperluan harian.Tengok je le dalam katelog nie dari hujuang rambut sampai hujung kaki.. Macam2 ada dik.. alhamdulillah sambutan hangat dari pengunjung.. Ramai yang berminat nak belajar make up..Insyallah hari sabtu nie jangan lupe kelas make up percuma di stokis S.alam bermula jam 3.30 ptg. Datang ye bawa kawan ramai2

Ini dia juru make up kita.. Nama Shira tapi lebih manja panggil Along. orang nya masih muda, cantik sentiasa menjaga penampilan... tetapi hebat  mempunyai cita2 yang tinggi.. Serba boleh.. baru berusia 20 tahun dah jadi ushawan.. Tahniah along...

Make up ringkas tapi hasilnya cantik.. kat booth pun jadi nak make up.. Malam ada dinner di karnival.. so ramai yang nak melaram.. apa lagi.. along kena make up kat 10 orang..Seronok kalau anda dah pandai make up orang.

Along dan mentornya  zana.. Nak berjaya apa pun kena berani dan mengambil peluang..

Nie le produk paling laku kat karnival nie.. nak try boleh hubungi kami..

  
Dewan tempat berlangsungnya acara..


No comments:

Post a Comment